info@missdolly.be

REAL DOLLS VOOR VERHUUR EN VERKOOP

Created with Sketch.

Een antwoord op al uw vragen, vind u deze niet….aarzel dan niet om ons te contacteren!

Wat is een Realdoll?

Een realdoll is een haast levensecht ogende pop die ook bijna levensecht aanvoelt. Dankzij haar metalen skelet met gewrichten kan ze zich manouvreren in verschillende houdingen, waardoor elk standje dat u wenst, het mogelijk maakt. Door haar verwarmingselement die ze heeft, heeft ze ook nog eens de lichaamstemperatuur van een echte dame.

Wat voor soort seks kan je hebben met een Real Doll?

Onze dolls kunnen vrijwel elk standje aan, zodat zowel de orale, vaginale en anale seks mogelijk is.. Gebruik van glijmiddel op waterbasis in de holten is wel noodzakelijk.

Wat zijn de hygiënische garanties van de Real Doll?

Onze dolls worden altijd  na gebruik goed gereinigd met speciale antibacteriële zeep en ontsmet met alcohol gel en dankzij hun vervangbare vagina’s kunnen we aan deze zone extra aandacht besteden voor de reiniging ervan. Wij staan garant voor hoge hygiënenormen. Het gebruik van condoom is verplicht

Hoe verloopt de bestelprocedure als ik een real doll bij jullie wil aankopen?

Als u bij ons een real doll koopt, sturen wij u per mail een bestelbon door met alle voorwaarden. Na ontvangst van de totale som, gaan wij met uw bestelling aan de slag. De doll kan u dan ongeveer na 4 weken bij u thuis ontvangen.

Wat als ik een doll heb beschadigd?

De staat van de doll wordt altijd voor het gebruik en na het gebruik samen met u nagekeken.  U betaald vooraf een waarborg van 75€ en afhankelijk hoe groot de beschadiging, kan gans de waarborg ingehouden worden of een deel.  Bij beschadigingen gaat het bv. om het stuk maken van het skelet, vlekken op doll die er niet meer uit gaan, kapotte pruik,  kappen in de doll.  

Als ik een doll wil huren, wat zijn de wachttijden?

Naargelang de vraag van de dolls kan dit moeilijk op voorhand ingeschat worden. Indien een doll niet beschikbaar is voor uw gewenst tijdstip, zullen wij u ook altijd een doll voorstellen die wel beschikbaar is op het moment. Bestel dus altijd tijdig uw doll, om zeker te garanderen dat uw gewenste doll vrij is.

Kan ik een doll annuleren voor verhuur?

U kan onze dolls kosteloos annuleren tot 24u voor uw afgesproken tijdstip, de waarborg wordt dan ook helemaal terug gestort. Annuleert u binnen de 24u dan wordt er 25% van het huurbedrag ingehouden

Ik ben niet zo mobiel, kan ik hulp krijgen thuis om de doll in de gewenste positie te krijgen?

Uiteraard, zoals onze filosofie aangeeft, primeert de verlangens van onze klanten. We zullen u dan ook alle hulp en uitleg bieden voor we u alleen laten met onze doll.

Staat uw vraag er niet tussen of wenst u te bestellen?
Gelieve via onderstaande link het contact formulier in te vullen.
U mag binnen de 24u een antwoord van ons verwachten. 

Contact